Velkommen til - Bedriftsmelding
Velkommen til oss! 
-----------------------------------------------------
Du finner oss også på Facebook under Namsen Fysioterapi. Der kan du også sende oss henvendelser/timebestillinger, samt se litt bilder og informasjon fra vår arbeidshverdag. 
-----------------------------------------------------
Trykkbølge!

Vi har trykkbølgeapparat, som vi bruker som en del av behandlingen. Trykkbølge er en behandlingsmetode som vi ofte bruker ved både kroniske og akutte seneskader, og andre skader i muskel og ledd. Trykkbølgene vil sette igang en akutt betennelsesprosess i området som behandles, som igjen vil stimulere kroppens tilhelingsprosess. Kroppen vil produsere friskt vev som erstatter det skadde vevet. Trykkbølgebehandlingen vil kort sagt bryte ned det skadde vevet i senen eller muskelen for deretter å bygge det opp igjen til en frisk sene eller muskel. 

--------------------------------------------------------

Babysvøm og småbarn i bassenget:

Vi har kurs for alle babyer/barn fra 4kg og opp til skolestart. Se vår informasjon om de ulike kursene under "baby og småbarnsbading". Alle nye kurs annonseres på vår Facebook side når vi har oppstartsdato klar. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt. 

------------------------------------------------------
Gravid og bekkenplager?

Fysioterapeut Yvonne tar deg gjerne imot for behandling og veiledning. Gravide med bekkenplager blir prioritert hos oss, og har derfor kort ventetid. Pris for den gravide er 250kr pr gang.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vannaerobic:
Vi har vannaerobic i Oasen hver mandag kl 19.30-20.15. Høsten 2019 starter vi opp mandag 23/9. Opphold i julehøytiden og i påsken. Ingen forhåndspåmelding, og registrering skjer i egen perm ved kafeen i Oasen fra gang til gang, pris pr gang er 65kr, og faktureres i etterkant. Timen ledes av fysioterapeut, og passer for alle!!
Velkommen!


-----------------------------------------------------------------------------------

Vi har ledige timer til fysioterapeut! Vi er et helprivat senter, og går derfor ikke inn under refusjonsordningen til Helfo. Men vi har kort ventetid, og kan stort sett gi et tilbud om time innen 1-3 dager. Vi er fleksible på tidspunkt, da vi også har tilbud om timer enkelte kvelder. Ta kontakt, så finner vi et time som passer for deg! Vi har samarbeid med alle forsikringsselskap, så har du helseforsikring/idrettslisens som dekker fysioterapi, så kan denne benyttes hos oss. 
-------------------------------------------------

 
 
 
 
 
 
 

Website Builder drives av  Vistaprint