Namsen Fysioterapi - Velkommen til
Velkommen til oss! 

Gravid og bekkenplager?

Fysioterapeut Yvonne tar deg gjerne imot for behandling og veiledning. Hun holder på med videreutdanning innen dette området, og har vært på kursing sammen med Femmes flinke fysioterapeuter i Trondheim for ekstra inspirasjon. Gravide med bekkenplager blir prioritert hos oss, og vi garanterer tilbud om time innen 2 arbeidsdager. Pris for den gravide er 250kr pr gang.

 
Vi har nå fått inn "gravidputer" som kan brukes til å finne gode hvilestillinger under svangerskap.Super for de med bekkenplager og kan også brukes som ammepute etter endt svangerskap. Omkrets er 60 cm, lengde på selve puta er 135cm. Leveres i koksgrå, lys lilla og lilla med mønster. Pris pr pute er 500kr, og ekstra trekk koster 150kr.Nye babysvømmegrupper starter opp til høsten:
 
Ta kontakt pr mail eller telefon/sms for spørsmål eller påmelding på våre kurs. Merk: bindende påmelding. 

Kursprisen (1200kr for alle kurs) inkluderer inngang for to voksne pr baby pr gang, badetruse (baby 1 nybegynner), en cd med bilder og filmer tatt av deg og ditt barn iløpet av kurset (baby 1) og kos og bading i 10 fredager sammen med de små. For småbarnsgruppene og baby 2 har vi høytidlig premieutdeling etter endt kurs. 

Vi sender ut en informasjonsmail ca en uke før oppstart til alle påmeldte. Her står all praktisk informasjon og litt tips til første gang i basseng. 

Er du i tvil om hvilken gruppe du og ditt barn passer inn på, så bare ta kontakt.

Mail: anja@namsen-fysioterapi.com / yvonne@namsen-fysioterapi.com
Tlf:45222956 / 48089601. 
------------------------------------------------------------------------------

Fødselsforberende kurs, barsel-og gravidtrening!

Fysioterapeut Yvonne holder på med videreutdanning innen dette fagområdet, og vi vil derfor nå kunne tilby fødselsforberedende kurs, trening for gravide, samt kurs i babymassasje, og barseltrim. Tilbudene vil bli gruppebasert og inneholde både teori og trening. Vil du ta med deg barselgruppa di og trene hos oss ? Ta kontakt for spørsmål!

------------------------------------------------------------

Vannaerobic:
Våre spreke fysioterapeuter har vannaerobic i Oasen hver mandag kl 19.30-20.15, med oppstart i august/september, og ut mai. Opphold i julehøytiden og i påsken. Inngang fra 18.45, pris pr gang er 75,-/klippekort 10 klipp 650,- Passer for alle!!
Velkommen!


------------------------------------------

Vi har ledige timer til fysioterapeut! Pr idag har vi ingen venteliste, og ingen henvisning nødvendig. Ta kontakt for time, vi garanterer tilbud om time innen 1-2 arbeidsdager. (mandag-fredag) Vi har også tilbud om timer enkelte kvelder, samt på helg. Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt som passer!
-------------------------------------------------

Tirsdag 15 september starter Oasen opp med Fysiotrim bassenggrupper kl 12.00-12.55 og 13.00 - 13.55. Dette er grupper som krever påmelding og skal i utgangspunktet gå over 10 uker pr runde, slik at alle som ønsker, får plass. Påmelding går via oss (anja@namsen-fysioterapi.com /45222956) og gruppene blir ledet av fysioterapeut fra Namsen Fysioterapi. Pris pr gang: Vanlig billett i Oasen /månedskort/ klippekort.
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder drives av  Vistaprint